Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Home Trainingen op locatie

Trainingen op locatie

Opfriscursus bediening apparatuur op maat

Werkt u al geruime tijd met uw anesthesie apparatuur, maar zou u graag voor het team een opfriscursus willen hebben over de bediening van de apparatuur? Delta Medic komt hiervoor graag bij u langs, waarbij we op locatie een op maat gemaakte cursus geven.

Een aantal onderwerpen kunnen zijn:
– Basis uitleg voor het opstarten van de apparatuur
– Waar moet ik opletten bij het aan en/of uitzetten van de anesthesie apparatuur, bewakingsmonitor, etc?
– Bedienen en aflezen van de bewakingsmonitor, wat haal ik eruit?
– Waar moet ik op letten bij het meten van signalen, bijv. ECG, CO2, SPO2, Temp, NIBP?

Wilt u meer informatie of weten wat er bij u in de praktijk mogelijk is? Stuur ons een e-mail via info@deltamedic.nl en we nemen snel contact met u op.

“Delta Medic – Passie voor Anesthesie”

Training op maat met VETAN

Graag stellen wij u aan onze partner voor:

VETAN is een jong, energiek bedrijf welke zich focust op verbetering van anesthesiologische zorg bij kleine huisdieren, met name honden & katten. Voor veel dierenartsen en dierenartsassistenten/paraveterinairen is anesthesie een relatief onbekend terrein. Er zijn vaak veel vragen over diverse anesthesietechnieken, anesthesiologische protocollen en aandachtspunten bij diverse operaties en patiëntencategorieën. Voor meer info

VETAN draagt op drie manieren bij aan de verbetering van anesthesiologische zorg:

-Live-Case-Consultaties betekent dat VETAN mee komt lopen in de dagdagelijkse praktijk en anesthesiologisch gerichte vraagstukken direct kan beantwoorden. Ze geven advies in de aanpak van de anesthesiologische zorg voor elke specifieke casus.
-Door middel van het aanbieden cursussen en trainingen draagt VETAN bij aan de theoretische kennis en de praktische vaardigheden van zowel dierenartsen als dierenartsassistentes/paraveterinairen. Deze cursussen en trainingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw bedrijf!
-Tijdens een analyse van het peri-anesthesiologisch proces kijkt VETAN samen met uw medewerkers naar de verschillende aspecten rondom anesthesiologische zorg en naar mogelijke verbeterpunten. Hierbij gaat het zowel om proces- als om equipmentoptimalisering. Uitkomsten worden dan samen met de kliniek besproken en verbetertrajecten worden met het hele team uitgevoerd.

“VETAN – Because Anaesthesia shouldn’t keep you awake”

meer informatie

Winkelmandje

U heeft nog geen producten toegevoegd