Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Home Projecten Dierenkliniek Kwint

Dierenkliniek Kwint

Datum: mrt 16, 2023

Eind 2022 kregen wij een telefoontje van Dierenkliniek Kwint waarbij ze aangaven dat ze aan het rondkijken waren naar de mogelijkheden voor aanschaf van nieuwe anesthesie apparatuur. Na een fijn telefonisch gesprek met ze te hebben gehad, is er een inventarisatie ingepland, om zo gezamenlijk te kunnen kijken naar de beste mogelijkheden.

Al snel werd duidelijk dat de VETA-5, ons automatisch beademingssysteem welke geen perslucht benodigd heeft, het beste zou passen. DK Kwint wilde daarnaast ook kijken naar de mogelijkheden voor een multi-parameter bewakingsmonitor en zuurstof concentrators.

Na deze inventarisatie maakten we een op maat gemaakte offerte en al snel kregen we bericht van de kliniek dat ze akkoord gingen met van onze 2 DM-VETA-5 toestellen, 2 DM-uMEC-12VET multi-parameter bewakingsmonitoren en 2 zuurstof concentrators. Een fantastisch bericht!

Al snel daarna hebben we een leverdatum kunnen inplannen en zijn we aan de slag gegaan om de apparatuur te testen, in te stellen en klaar te maken voor levering en installatie. In de eerste week van 2023 is alle apparatuur geïnstalleerd en is er een technische uitleg gegeven.

De dierenartsen en paraveterinairen zijn blij met de nieuwe apparatuur en werken hier nog steeds met veel plezier mee.

Namens het voltallige team van Delta Medic zijn we trots dat we deze mooie sets hebben mogen leveren en wensen DK Kwint dan ook veel plezier en gemak toe met onze apparatuur. Dat er maar vele dieren op eenvoudige, vertrouwde en veilige manier anesthesie mogen krijgen om daardoor beter te worden.

Winkelmandje

U heeft nog geen producten toegevoegd