Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Innovaties

Datum: mrt 14, 2023

BOOSTERSET:

Onze Boosterset Hogedruk Zuurstofvoorziening is een uniek concept waarbij er middels 2x 10 liter zuurstofconcentrators en een luchtcompressor een druk van 4 BAR wordt gecreëerd. Netto beschikt u dan over een maximum flow van 18 L/min.

In combinatie met de zuurstof tank heeft u altijd een buffer. Als er verbruikt wordt door bijvoorbeeld operaties, zal het systeem automatisch aanslaan zodra de minimum druk in de zuurstof tank is bereikt. De zuurstof tank wordt dan gevuld tot een maximum. De Boosterset maakt het tijdens een spoed OK mogelijk om direct gebruik te maken van de hogedruk zuurstof welke vanuit de tank wordt aangestuurd naar het anesthesie toestel.

 

VETA-5:

Een unieke beademingsventilator welke elektronisch aangedreven wordt door een krachtige turbine, en er is geen aandrijfgas nodig middels perslucht. De VETA beschikt over een 8-inch capacitief aanraakscherm, intuïtieve bediening en efficiënte interactie. Een geïntegreerd ontwerp, waardoor een eenvoudige en comfortabele bedieningsomgeving ontstaat. Het toestel staat op een trolley, is compact en makkelijk verrijdbaar. Werkt onder andere op hoge en lage druk zuurstof (concentrator). De ventilator is geïntegreerd in het systeem, dus geen losse slangen en daarmee een lager risico op lekkages in het systeem. Eenvoudig om te schakelen tussen hand -en automatische beademing. Het toestel doet zelf de systeemlek test en is dus snel inzetbaar.

 

Wilt u meer informatie, neem contact met ons op via info@deltamedic.nl of bel naar 030-27 41 302.

Winkelmandje

U heeft nog geen producten toegevoegd