Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Home Nieuws Website in een nieuw jasje

Website in een nieuw jasje

Datum: apr 12, 2023 IJsselstein

Met trots presenteren wij onze vernieuwde website. Geheel in een nieuw jasje, met een groot assortiment accessoires, apparatuur, de laatste nieuwtjes en aanbiedingen, trainingen op locatie en nog veel meer! We hopen dat de vernieuwde website u een goed overzicht geeft van onze diensten, apparatuur en accessoires.

Wat is er zoals veranderd:

Nieuw lay-out: we hopen dat u hierdoor sneller kunt vinden wat u zoekt. U kunt gemakkelijk door de website scrollen om een kijkje te nemen naar onze diensten en mogelijkheden.

Nieuwe uitstraling: onze website heeft gelijk een vernieuwde frisse uitstraling gekregen, waarbij we hopen dat we uw plezier op onze website hiermee vergroten.

Training op locatie: Werkt u al geruime tijd met uw anesthesie apparatuur, maar zou u graag voor het team een opfriscursus willen hebben over de bediening van de apparatuur? Dat kan! Een voorbeeld van onderwerpen kan zijn: basis uitleg apparatuur, hoe te bedienen en het aflezen van een bewakingsmonitor, etc. Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@deltamedic.nl

Wij hopen met de vernieuwde website u nog beter van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen, komt u ergens niet uit of kunt u iets niet vinden? Laat het ons weten en we zoeken met u mee.

Winkelmandje

U heeft nog geen producten toegevoegd