030 - 27 41 302 info@deltamedic.nl     |   Mijn account

Training & Cursussen

Training op maat met VETAN

Delta Medic is gespecialiseerd in Anesthesie, bewaking en toebehoren. Naast verkoop, service en onderhoud aan onze medische apparatuur geven wij tevens uitleg, trainingen en ondersteuning. Daarnaast werken wij samen met VETAN waardoor wij u nog beter op weg kunnen helpen met de Anesthesie binnen uw praktijk.

Graag stellen wij u aan onze partner voor:

VETAN is een jong, energiek bedrijf welke zich focust op verbetering van anesthesiologische zorg bij kleine huisdieren, met name honden & katten. Voor veel dierenartsen en dierenartsassistenten/paraveterinairen is anesthesie een relatief onbekend terrein. Er zijn vaak veel vragen over diverse anesthesietechnieken, anesthesiologische protocollen en aandachtspunten bij diverse operaties en patiëntencategorieën.

VETAN draagt op drie manieren bij aan de verbetering van anesthesiologische zorg:

  • Live-Case-Consultaties betekent dat VETAN mee komt lopen in de dagdagelijkse praktijk en anesthesiologisch gerichte vraagstukken direct kan beantwoorden. Ze geven advies in de aanpak van de anesthesiologische zorg voor elke specifieke casus.
  • Door middel van het aanbieden cursussen en trainingen draagt VETAN bij aan de theoretische kennis en de praktische vaardigheden van zowel dierenartsen als dierenartsassistentes/paraveterinairen. Deze cursussen en trainingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw bedrijf!
  • Tijdens een analyse van het peri-anesthesiologisch proces kijkt VETAN samen met uw medewerkers naar de verschillende aspecten rondom anesthesiologische zorg en naar mogelijke verbeterpunten. Hierbij gaat het zowel om proces- als om equipmentoptimalisering. Uitkomsten worden dan samen met de kliniek besproken en verbetertrajecten worden met het hele team uitgevoerd.

“VETAN – Because Anaesthesia shouldn’t keep you awake”

0