030 - 27 41 302 info@deltamedic.nl     |   Mijn account

Training & Congressen

15 APRIL 2023 – VETERINARY ANESTHESIA DAY

Na het succes van vorig jaar presenteren wij de tweede editie van de Veterinary Anesthesia Day 2023. Veterinary Anesthesia Day ook bekend als VAD, is het enige congres in de Benelux dat zich focust op het vak van veterinaire anesthesiologie. Veterinary Anesthesia Day onderscheidt zich van andere congressen door naast interessante lezingen ook verschillende workshops en simulatietrainingen aan te bieden!

Klik op de link voor meer informatie over wat het programma van de dag inhoudt! www.veterinaryanesthesiaday.nl

10 JUNI 2023 UTRECHT VET EVENT

De zevende editie van het Utrecht Vet Event staat alweer op het programma in congrescentrum Supernova van de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Delta Medic is hierbij aanwezig. Er is een aansprekend dagprogramma voor dierenartsen georganiseerd waarin zij de gehele dag een keuze hebben uit diverse lezingen. Het programma wordt ingevuld door internationale topsprekers. Het Utrecht Vet Event wordt afgesloten met een gezellig avondprogramma, waaronder een uitgebreide borrel, entertainment en een optreden. Voor meer informatie en inschrijven: www.utrechtvetevent.nl

Training op maat met VETAN

Delta Medic is gespecialiseerd in Anesthesie, bewaking en toebehoren. Naast verkoop, service en onderhoud aan onze medische apparatuur geven wij tevens uitleg, trainingen en ondersteuning. Daarnaast werken wij samen met VETAN waardoor wij u nog beter op weg kunnen helpen met de Anesthesie binnen uw praktijk.

Graag stellen wij u aan onze partner voor:

VETAN is een jong, energiek bedrijf welke zich focust op verbetering van anesthesiologische zorg bij kleine huisdieren, met name honden & katten. Voor veel dierenartsen en dierenartsassistenten/paraveterinairen is anesthesie een relatief onbekend terrein. Er zijn vaak veel vragen over diverse anesthesietechnieken, anesthesiologische protocollen en aandachtspunten bij diverse operaties en patiëntencategorieën. Voor meer info www.vetan.nl

VETAN draagt op drie manieren bij aan de verbetering van anesthesiologische zorg:

  • Live-Case-Consultaties betekent dat VETAN mee komt lopen in de dagdagelijkse praktijk en anesthesiologisch gerichte vraagstukken direct kan beantwoorden. Ze geven advies in de aanpak van de anesthesiologische zorg voor elke specifieke casus.
  • Door middel van het aanbieden cursussen en trainingen draagt VETAN bij aan de theoretische kennis en de praktische vaardigheden van zowel dierenartsen als dierenartsassistentes/paraveterinairen. Deze cursussen en trainingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw bedrijf!
  • Tijdens een analyse van het peri-anesthesiologisch proces kijkt VETAN samen met uw medewerkers naar de verschillende aspecten rondom anesthesiologische zorg en naar mogelijke verbeterpunten. Hierbij gaat het zowel om proces- als om equipmentoptimalisering. Uitkomsten worden dan samen met de kliniek besproken en verbetertrajecten worden met het hele team uitgevoerd.

“VETAN – Because Anaesthesia shouldn’t keep you awake”

0